Email cím:
Jelszó:
Violetta
akció: 1790 Ft
RC Rock n roll Racer 9091
akció: 12490 Ft
Splatto
akció: 3490 Ft
Tick...Tack...Bumm Party Edition
akció: 4990 Ft
Hatalmas szörnyek
akció: 2290 Ft
Pick-up verseny quaddal 4228
akció: 7990 Ft
Jungolino
akció: 4190 Ft
Quartex
akció: 3490 Ft
RC Rocket Racer 9090
akció: 12490 Ft
Pacals Rocket
akció: 3590 Ft
A kosár tartalma:
Üres a kosár
Köszöntjük üzletünkben!
#
Adatlap
AKCIÓ - Rejtély a babaházban, Repello, Afrika Csillaga
Nagyít
Gyártó:
Piatnik
Típus:
.
Eredeti ár:
21270 Ft
Jelenleg akcióban:
14990 Ft
Elérhetőség:
raktáron

REJTÉLY A BABAHÁZBAN

Anna 8. születésnapjára csodálatos ajándékokat kapott.Egy varázslatos babaházat rejtett a színes csomagolópapír.  A ház tele szobákkal, gyönyörűen megmunkált, apró bútorokkal, festményekkel, szőnyegekkel és mindennel, ami csak egy gaz dag úri lakhoz illik. Az est fénypontjaként előlépett ezüstpapír palotájából Lisette Black, egy csodálatos fekete szaténruhába öltözött igazi hercegnő. A legszebb baba, amit Anna valaha is látott. Finom arcvonásairól, csillogó cipellőjéről, csipke betétes kesztyűjéről is látszott, hogy előkelő. A születésnapi ünnepség azonban tragédiába torkollott:
Lisette Black gyémántgyűrűje eltűnt! Ki tette? Hová rejtette? Az éj leple alatt a babaház lakói
elhatározzák, végére járnak az ügynek.


REPELLO

A Repelloban a játékosok célja a korongok és az ellenfelek tornyainak letolása a játékfelületről. A korongok és tornyok taszítják egymást. A torony léptetésével láncreakció indul be, mely végiggyűrűzik az egész játékterületen és így értékes korongok hullanak le a tábla szélein. A tábláról lelökött korongok pontokat érnek és a játékot az nyeri, akinek a legtöbb pontot sikerül összegyűjtenie.

8 éves kortól, 2 – 4 játékos


Afrika Csillaga

Izgalmas családi kalandjáték. A játékosok a legendás Afrika Csillaga gyémántot szeretnék egymást megelőzve megtalálni! Aki megtalálja, az igyekszik minél gyorsabban - szárazföldi, tengeri vagy légi úton - visszajuttatni Tanger vagy Kairó városába. Az úton sok veszély leselkedik a kincskeresőkre. Nem csak szerencsére, hanem jó stratégiára is szüksége lesz annak, aki vissza akar jutni és nem akar belesétálni a rablók karjaiba.

2-5 játékos részére, 8 éves kortól

Nagyít Nagyít Nagyít
Nagyít

#
TTT0